Futbol

Terim: Kalbimiz Milli Takımla

11 Ekim 2019 Cuma 17:29 - Son Güncelleme 11 Ekim 2019 Cuma 17:46

Arnavutluk'la karşılaşacak olan A Milli Takıma başarılar dileyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Barış Pınarı Harekatı'nın ülkemiz adına çok iyi geçmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yapacaklarını belirten Fatih Terim, "Milli takıma giden arkadaşlarımız harici, diğer arkadaşlarımız ile çalışmalarımız devam ediyor. Yarın İstanbulspor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Zaten ondan sonra da arkadaşlarımız haftabaşı çeşitl günlerde bize katılacaklar. Bazıları maça bir iki gün kala anca gelebiliyorlar ama çalışmalarımız aralıksız sürüyor" diye konuştu.

"Kalbimiz millilerimizle"

Milli takıma bugün oynayacağı Arnavutluk karşılaşmasında başarılar dileyen Terim, "Bugün kalbimiz millilerimizle. Onlardan her zaman iyi sonuç, iyi şeyler bekliyoruz. Her zaman da iyi sonuç alıyorlar, onlara güveniyoruz. Kalbimiz, dileğimiz inşallah çok iyi bir netice olur. Oyuncularımıza ve hocalarımıza buradan başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

"Barış harekatımızın ülkemiz adına çok iyi geçmesini diliyorum"

Fatih Terim, Barış Pınarı Harekatı'nın çok iyi geçmesini dilediğini ifade ederek, "Barış harekatımızın ülkemiz adına çok iyi geçmesini diliyorum. Bütün askerlerimizin, güvenlik güçlerimizin bu harekatı başarıyla bitirmesi en büyük temennimiz. Ülkemiz her zaman tarih boyunca bunlarla uğraştı ama dimdik ayaktayız. Allah nasip ederse dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz. İstediğimiz şekilde bitmesini temnni ediyorum" dedi.

Kaynak: TRT SPOR, DHA

Sıradaki Haber
Ülker Stadı'nda milli maç heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz