Futbol

Ümitler Malta'ya gitti

03 Eylül 2014 Çarşamba 13:50 - Son Güncelleme 03 Eylül 2014 Çarşamba 13:52

Ümit Milli Takımı, 5 Eylül Cuma günü deplasmanda Malta ile karşılaşacak.

Ümit Milli Futbol Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 5 Eylül Cuma günü deplasmanda Malta ile yapacağı maç için bu ülkeye gitti.

Teknik direktör Abdullah Ercan yönetimindeki ay-yıldızlı ekip, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakla Malta'ya hareket etti.

Milliler, Malta maçından sonra gruptaki diğer rakiplerinden İsveç ile 9 Eylül Salı günü deplasmanda oynayacağı maç için önce Danimarka'ya, oradan da İsveç'e geçecek.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 20 kişilik aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Emrah Başsan, Ozan Evrim Özenç (Antalyaspor), Okan Alkan (Balıkesirspor), Kerim Frei Koyunlu, Atınç Nukan (Beşiktaş), Ömer Kahveci (Bucaspor), Oğuzhan Berber (Çaykur Rizespor), Hakan Çinemre (Fenerbahçe), Muhammed Demirci (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Muhammet Demir (Gaziantepspor), Ahmet Yılmaz Çalık, Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), Enes Ünal (Bursaspor), Enver Cenk Şahin (İstanbul Başakşehir), Alpaslan Öztürk (Kasımpaşa), Okay Yokuşlu (Kayserispor), Ömer Ali Şahiner (Torku Konyaspor), Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Bilal Başaçıkoğlu (Feyenoord Rotterdam), Salih Uçan (Roma).

Sıradaki Haber
A Milliler Vikingler'i devirdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz