Futbol

Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları

09 Ocak 2014 Perşembe 16:23 - Son Güncelleme 09 Ocak 2014 Perşembe 16:27

Yeni Malatyaspor 3 futbolcuyla büyük ölçüde anlaştı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, "Balıkesirspor'dan sol açık ve forvet mevkilerinde oynayan Hüseyin Kar, Adanaspor'dan orta saha oyuncusu Rahman Oğuz Kobya ve Rizespor'un Kahramanmaraşspor'da kiralık oynayan forvet oyuncusu Şahinali Terzi'yle büyük oranda anlaştık" dedi.

Malatya'da bir restoranda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mumcu, ilk yarıyı istedikleri yerde bitiremeyerek hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

İlk yarının ardından hoca değişikliğine gittiklerini belirten Mumcu, yeni teknik direktörleri Mert Korkmaz'ın profesyonel futbol hayatında kişiliğiyle, profesyonellik anlayışıyla herkesin beğenisini kazanmış biri olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Birçok deneyimli hoca adayımız vardı ama heyecanını yitirmiş, tamamen para odaklı gelip sözleşme yapıp kendisini sağlama alan, akabinde olmayınca da 'olmadı ne yapalım' deyip giden hoca istemedik. Başka kulüplerle de sözleşme zeminini her an yakalayabilen bir teknik direktördense, genç bir arkadaş, Malatyalılık ruhu olan, bu anlamda aç birileriyle yola çıkmanın daha mantıklı olduğunu düşündük. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonucu, Mert Korkmaz arkadaşımızla sözleşme imzaladık."

Mumcu, takımın, Antalya'da çalışmalarını sürdürdüğünü anımsatarak, "Balıkesirspor'dan sol açık ve forvet mevkilerinde oynayan Hüseyin Kar, Adanaspor'dan orta saha oyuncusu Rahman Oğuz Kobya ve Rizespor'un Kahramanmaraşspor'da kiralık oynayan forvet oyuncusu Şahinali Terzi'yle büyük oranda anlaştık" ifadesini kullandı.

Ligde 3. sırada yer aldıklarını kaydeden Mumcu, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp lider Hatayspor ile olan 9 puanlık farkı kapatmak istediklerini sözlerine ekledi.  

Etiketler : Yeni Malatyaspor
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz