Futbol

Yeni Malatyaspor'da transferler tanıtıldı

21 Ocak 2014 Salı 18:13 - Son Güncelleme 21 Ocak 2014 Salı 19:34

Rahman Oğuz Kobya, Şahinali Terzi ve Hüseyin Kar basınla buluştu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, devre arasında transfer ettiği Rahman Oğuz Kobya, Şahinali Terzi ve Hüseyin Kar'ı basına tanıttı.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Yeni Malatyaspor Takım Genel Kaptanı Çetin Aydoğan, devre arası transfer döneminde takıma kattıkları 3 futbolcunun tanıtımı için bir araya geldiklerini söyledi.

Yeni transferlerin camiaya hayırlı olması temennisinde bulunan Aydoğan, futbolcuların Yeni Malatyaspor'a ligin ikinci yarısında büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer de yeni transferlerin uyum sorunu yaşamadan takıma adapte olduklarını belirterek, "Kendilerine ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. İkinci yarıya her anlamda hazırız" dedi.

Balıkesirspor'dan transfer edilen sol bek Hüseyin Kar, Yeni Malatyaspor'a geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını vurguladı.

Yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu, giderken de burada işi yarım bıraktığını düşündüğünü ifade eden Kar, "O yarım kalan işi de tamamlamaya geldim. İnşallah sezon sonunda belirlenen hedefe ulaşırız. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşırız. Devre arası kamp çalışmalarını iyi değerlendirdiğime inanıyorum. Çok az bir zamana daha ihtiyacım var. Gerekli zaman geçtikçe daha iyi olacağıma inanıyorum. Takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdik. Takımda da iyi bir arkadaşlık var. Takımdan hiç ayrılmamışım gibi hissettim. İnşallah sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız" diye konuştu.

Adanaspor'dan kiralanan orta saha oyuncusu Rahman Oğuz Kobya da kulübün hedefini bildiklerini belirterek, "Yeni Malatyaspor geçmişi olan bir takım. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımla bu yola baş koyduk. Adanaspor'dan, çok sıcak bir ortamdan geldim. Aynı sıcaklığı burada da buldum. Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan takımımıza katkı sağlayacağım. Önce Allah'ın izni sonra da herkesin duasıyla yarım kalan işi tamamlayacağız" ifadesini kullandı.

Çaykur Rizespor'dan kiralanan orta saha oyuncusu Şahinali Terzi ise iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getirerek, "Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu, şampiyonluk yolunda işimizi kolaylaştırır. Zaten PTT 1. Lig'de şampiyonluk yaşadım. İnşallah burada da şampiyonluk yaşarım" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz