Futbol

Yeni Malatyaspor'un zirve inadı

14 Nisan 2014 Pazartesi 12:34 - Son Güncelleme 14 Nisan 2014 Pazartesi 12:36

"4 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Lig liderliğini sonuna kadar kovalayacağız."

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulübü Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligde kalan 4 maçı da kazanarak liderliği sonuna kadar kovalamak istediklerini söyledi.

Ravcı, dün sahalarında oynadıkları maçta Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiklerini anımsatarak, galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Oyuncuların kazanma adına sahada ellerinden gelen bütün çabayı son dakikaya kadar gösterdiklerini belirten Ravcı, bunun da karşılığını aldıklarını vurguladı.

Kazanma alışkınlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Ravcı, verdikleri destekle takımın coşkulu ve istekli oyununa katkıda bulunan taraftarlara teşekkür etti.

Ligin bitimine 4 hafta kaldığını anımsatan Ravcı, "Biz kalan 4 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Lig liderliğini sonuna kadar kovalayacağız. Böyle coşkulu ve istekli oyunumuzu son 4 maçımıza yansıttığımız zaman diğer rakiplerimizi de yeneceğimizi biliyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Tarsus İdman Yurdu maçına da değinen Ravcı, şunları söyledi:

"Bu hafta gideceğimiz Tarsus deplasmanının zor olacağını biliyoruz. Onlar düşme hattından çıkmak için mücadele ediyor. Bu maç iki takım açısından da zor olacak. Bizim bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Tarsus'a da 3 puan için gideceğiz. Arzulu ve istekli oyunumuzu bu mücadeleye de yansıtırsak, maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz