Futbol

Y.Malatyaspor kaçan galibiyete yanıyor

06 Kasım 2013 Çarşamba 13:52 - Son Güncelleme 06 Kasım 2013 Çarşamba 13:56

Perçin: "Beraberlik bizi derinden üzdü."

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin, "Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz" dedi.

Perçin yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta sonu İnegölspor ile yaptıkları maçta takımın baskılı bir futbol sergilediğini ancak bu iyi oyununu skora yansıtamadığını söyledi.

Grubun güçlü ekiplerinden İnegölspor karşısında 1 puana razı olduklarını belirten Perçin, "Üstün oynadığımız bir karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanması bizi derinden üzdü" ifadesi kullandı.

Taraftarların maçtan önce güzel bir kareografi hazırladığını dile getiren Perçin, "Yeni Malatyaspor'un maçları yıllardır böyle görkemli olmamıştı. Taraftarımızın müthiş bir desteği vardı. Taraftarımızın belki de bu bölgede ilk defa yapılan müthiş bir kareografi şovu vardı. Bütün bunlar, maçtan önce bizi çok heyecanlandırdı ve oyuncularımızı motive etti. Böyle güzel bir ortamda Malatyalı sporseverlere evimizde galibiyet armağan edememenin derin üzüntüsü içerisindeyiz" diye konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten Perçin, "Önümüzde uzun bir dönem ve maç trafiği var. Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Taraftarımızın da desteğiyle Yeni Malatyaspor'u hedeflerine ulaştıracağımıza inanıyorum" dedi. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz