Futbol

Chelseali oyuncular temkinli

16 Aralık 2013 Pazartesi 21:15 - Son Güncelleme 16 Aralık 2013 Pazartesi 21:19

John Obi Mikel ve David Luiz, Galatasaray ile yapacakları maçı değerlendirdi.

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'de forma giyen Obi Mikel ve David Luiz, sarı kırmızılı takıma karşı zor bir tur mücadelesi vereceklerini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile eşleşmelerini "Büyük maç, büyük sınav" başlığıyla internet sitesinden duyuran Londra ekibi, 2004-2012 yılları arasında Chelsea forması giyen Didier Drogba'nın takımdan ayrıldıktan sonra ilk kez Stamford Bridge Stadı'na döneceğine dikkati çekti. Chelsea, eşleşmeyle ilgili duyurusunda, futbolcular John Obi Mikel ve David Luiz'in de görüşlerine yer verdi.

Mikel, eski takım arkadaşı Drogba'yı yeniden Stamford Bridge Stadı'nda görmenin harika olacağını belirterek "Büyük kupaları kazandı. Büyük kişiliği olan büyük bir oyuncuydu. Buraya yeni kulübü Galatasaray ile birlikte gelecek. Buraya geri dönmesine kendimizi kaptırmamalıyız, maçı kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın büyük takım olduğunu kaydeden 26 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, "Didier, Sneijder gibi oyuncularla iyi bir takım. Roberto Mancini gibi kendi felsefesini uygulamaya çalışan teknik direktörleri var. Zor bir maç olacak ama sabırsızlıkla bekliyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Londra ekibinin Brezilyalı savunma oyuncusu David Luiz ise sarı kırmızılı ekiple zor bir maç oynayacaklarını söyledi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesine rağmen Galatasaray'ın, Juventus gibi bir takımı yendiğini vurgulayan Luiz, "Rövanş maçını kendi sahamızda oynamamız bizim için iyi. Turu geçmek için ilk maçta iyi bir sonuç almamız gerekiyor. Deplasmandaki maçımızı kazanmamız lazım. Eğer ilk maçta golsüz berabere kalırsak ve rakibimiz burada gol atarsa bizim için çok zor maç olur" değerlendirmesinde bulundu.

Chelsea Kulübü, kura çekiminin ardından Drogba'nın Chelsea formasıyla çekilmiş bir fotoğrafına da yer vererek resmi Twitter hesabından, "yakında görüşeceğiz Didier" ifadesini paylaştı.

- "Drogba, bana yapılan karşılamadan daha iyisini hak ediyor"-

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, geçen hafta yaptığı açıklamada, Galatasaray ile eşleşmeleri halinde, Drogba'nın Stamford Bridge Stadı'nda güzel bir karşılamayı hak ettiğini söylemişti.

Deneyimli teknik adam, eski futbolcusu Didier Drogba ve Galatasaray ile ilgili bir soru üzerine, "Drogba, sezon başında Hull City maçında benim için yapılan karşılamadan daha iyisini hak ediyor. Bunun bana ne hissettirdiğini biliyorum ve Drogba'nın bunu hak ettiğini düşünüyorum. Galatasaray ile eşleşirsek çok zor olacaktır. Drogba'nın buraya geri gelmesini isterim" diye konuşmuştu.

Deneyimli teknik adamın Chelsea'deki ilk dönemi olan 2004-2007 yılları arasında Drogba da Londra ekibinde forma giymişti.

Sıradaki Haber
Chelsea maçı hangi tarihte oynanacak?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz