Futbol

Donk, Terry'nin pozisyonu için ne dedi?

27 Şubat 2014 Perşembe 09:23 - Son Güncelleme 27 Şubat 2014 Perşembe 09:47

Kasımpaşalı Donk, Galatasaray-Chelsea maçında yaşanan pozisyonu yorumladı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turu ilk maçında Chelsea ile oynadığı mücadelenin 42. dakikasında Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrarına yol açan olayın bir benzeri yaşandı.

Sarı-kırmızılılar sağ kanattan taç kullanmaya hazırlanırken, İngiliz ekibinin kaptanı John Terry, elindeki 2. topu sahaya attı. Sonrasında Galatasaray taç atışını kullandı ve Burak Yılmaz, dar açıdan, sert bir vuruş ile ağları sarstı. Ancak maçın hakemi oyunu durdurdu ve John Terry'yi sarı kart ile cezalandırırken, golü de geçersiz saydı.

Donk'tan ilk tepki

Kasımpaşa-Beşiktaş maçını tekrara götüren hareketin kahramanı Kasımpaşalı Donk, Galatasaray-Chelsea maçında John Terry'nin aktörü olduğu pozisyonu yorumladı.  

Pozisyon sonrasında Kasımpaşalı Ryan Babel, takım arkadaşı Donk'a twit atarak, "Terry senin hareketini yaptı" dedi. Bunun üzerine Donk, "Terry benim hareketimi mi yaptı? Bu da şüpheli değil mi? Tekrar edilecek mi?" diye karşı twit attı.

Bu arada twitter'da, Chelsea'nin Kasımpaşa Tesisleri'nde antrenman yaptığını hatırlatan futbolseverler, "Donk taktik vermiş" esprisini yaptılar.

Sıradaki Haber
Galatasaray UEFA'ya başvuracak mı?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz