Futbol

Galatasaray kararını verdi!

27 Şubat 2014 Perşembe 17:58 - Son Güncelleme 27 Şubat 2014 Perşembe 18:01

Sarı-kırmızılı ekip, iptal edilen gol için itiraz etmeme kararı aldı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından John Terry'nin pozisyonu nedeniyle sarı-kırmızılı kulübün UEFA'ya başvuru yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu. Galatasaray, konu ile ilgili son kararını verdi. Sarı-kIrmızılı ekip, itiraz etmeme kararı aldı.

Karar verildi

Sarı kırmızılılar, John Terry'nin sahaya eliyle attığı ikinci top nedeniyle Burak Yılmaz'ın iptal edilen golü için UEFA'ya herhangi bir başvuruda bulunmayacak.

Maç sonunda kulübün hukukçularının konu ile ilgili biraraya geleceği ve durum değerlendirmesi yapacağı açıklanmıştı. UEFA kurallarına göre bir kulübün, maç bittikten sonra 24 saatlik itiraz süresi bulunuyordu. Başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ve kulüp hukukçuları konuyu değerlendirdi. Toplantıda kural hatası konusunda emin olunmazken, Chelsea maçı ile ilgili kulüp olarak herhangi bir girişimde bulununmaması kararlaştırıldı.

Kasımpaşalı Donk'un Beşiktaş maçında elindeki topu sahada bulunan topa fırlatmasıyla başlayan süreç, Beşiktaş-Kasımpaşa maçının tekrarına kadar gitmişti. Terry'nin pozisyonu akıllara Donk'un Beşiktaş karşılaşmasında yaptığı hareketi getirmişti.  

Sıradaki Haber
Umut'un sihrini Huntelaar bozdu!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz