Futbol

G.Saraylı futbolcular tur için umutlu

27 Şubat 2014 Perşembe 09:47 - Son Güncelleme 27 Şubat 2014 Perşembe 10:02

Selçuk: "Londra'da şanslar eşit", Drogba: "Oraya tatile gitmeyeceğiz."

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında oynadıkları Chelsea maçının ikinci yarısında iyi bir performans gösterdiklerin belirterek, rövanş maçı öncesinde şartların eşit olduğunu söyledi. Didier Drogba ise "Londra'ya tatil yapmaya gitmeyeceğiz" dedi.

Selçuk: "Artık Londra'da şanslar eşit"

Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Selçuk İnan, 1-1 biten maç hakkında, şunları kaydetti:

"Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Bunu, kazanmayı çok istememize bağlıyorum. Avantajlı bir skor elde etmek istemiştik. Beklemediğimiz bir gol yedik. Daha sonra toparlanmasını bildik. İkinci yarı çok iyi oynadık ve golü de bulduk. Artık Londra'da şanslar eşit. Varımızı yoğumuzu ortaya koyup, tur atlamak istiyoruz. İnşallah turu geçen taraf biz oluruz."

Kendi performansını nasıl bulduğuyla ilgili bir soru üzerine Selçuk, "Üst üste zorlu maçlar oynadık. Tabii ki yorgunluklar olacaktır. Kendi performansım değil ama takım olarak çok iyi mücadele ettik. Hataları da doğru işleri de beraber yaptık" dedi.

Deneyimli futbolcu, Chelsea'nin efsane futbolcularından Frank Lampard ile karşılıklı oynadığı için heyecanlandığını anlatarak, "O kendi mevkisinde artık bir efsane. Herkes kalitesini biliyor. Onunla karşılıklı oynamak da heyecan vericiydi. Güzel bir anı oldu" ifadesini kullandı.

Drogba'dan gözdağı

Sarı-kırmızılı futbolcu Didier Drogba ise 1-1'lik skorun iyi bir sonuç olduğunu dile getirerek, Londra'ya tatil yapmaya gitmeyeceklerini ve turu geçen taraf olmak istediklerini söyledi.

"Chelsea karşısında ezilmedik"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay da Chelsea karşısında ezilmeden Galatasaray'a yakışan bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Olcay, "Rakibimiz, çok ciddi ve kıymetli elemanlardan oluşan bir takım. Onların bu gücü karşısında hiçbir şekilde ezilmeden, Galatasaray'a yakışan bir futbol oynadık. Alınan sonuçtan memnunuz. Ümidimiz, Londra'ya taşınıyor" dedi.

İkinci yarıda oynadıkları başarılı futbolla bu ümitleri Londra'ya taşıdıklarını anlatan Olcay, "Çok şükür yenilmedik. İnşallah Londra'da bu mücadelenin devamı olduğunu bir şekilde spor kamuoyuna ispatlamaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Tugay Kerimoğlu istifa etti ama...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz