Futbol

"Hepimiz suçluyuz"

08 Mayıs 2019 Çarşamba 10:34 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2019 Çarşamba 10:50

Evinde elde ettiği 3-0'ın avantajıyla gittiği Ada'da büyük bir hezimet yaşayan Barcelona'nın futbolcuları üzgün. Suarez, "Hepimiz şapkayı önümüze koymalıyız" derken Busquets "Herhangi birini suçlayamayız, hepimiz suçluyuz" şeklinde konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda İngiliz temsilcisi Liverpool'a 4-0 yenilerek final biletini rakibine kaptıran İspanyol devi Barcelona şokta...

Suarez: "Her ne istiyorlarsa yaptılar. Hepimiz şapkayı önümüze koymalıyız"

Barcelona'nın Uruguaylı forveti Luis Suares, Anfield Stadı'nda aldıkları şok yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Suarez, "Anfield'da taraftarın takımı bu şekilde iteceğini biliyorduk. İlk golü attıktan sonra turu geçebileceklerine inanmışlardı. Her ne istiyorlarsa yaptılar. Maça golle başladılar. Hepimiz şapkayı önümüze koymalıyız. Çünkü, geçen sene böyle bir facia yaşamıştık. Barcelona'da böyle bir şeyin tekrar etmesi kabul edilemez" diye konuştu.

Busquets: "Herhangi birini suçlayamayız, hepimiz suçluyuz"

İspanyol orta saha Sergio Busquets ise yaşadıkları hezimetle ilgili olarak şunları söyledi:

"İlk dakikadan itibaren harika oynadılar. Ancak, 1-0'dan sonra bizim de gol fırsatlarımız, pozisyonlarımız oldu. İkinci yarıda arka arkaya iki gol bulduktan sonra daha çok inanmaya başladılar. Maç bittikten sonra, 'Şöyle olsaydı' demek çok kolay ama gerçekler farklı. Birçok açıdan eksik noktalarımız vardı. Herhangi birini suçlayamayız, hepimiz suçluyuz. Bizim gibi iyi bir takım için kabullenilmesi zor bir durum."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
İki gol atan Wijnaldum: Aslında Klopp'a kızgındım
Yükleniyor lütfen bekleyiniz