Futbol

Mourinho'dan dikkat çekici kadro yorumu: "Bize ders verdiler"

24 Ekim 2018 Çarşamba 11:56 - Son Güncelleme 24 Ekim 2018 Çarşamba 12:06

Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho, Juventus maçı sonrasında kadro farkından şikayetçi oldu. Portekizli çalıştırıcı, ''Defans konusunda üniversitelerde ders verebilecek oyunculara sahipler'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Juventus deplasmanda Manchester United'ı 1-0 yendi. Maç sonucu kadar, Jose Mourinho'nun açıklamaları da gündeme damga vurdu.

Portekizli çalıştırıcı, iki takımın kadro yapılarını karşılaştırırken ''2'inci yarıda skoru değiştirebilirdik ancak Bonucci ve Chiellini ikilisi bize defans dersi verdiler'' dedi.

55 yaşındaki teknik adam, ''Ronaldo ve Dybala gibi kaliteli hücum hattıyla başa çıkmak zorundaydık ama başarılı olamadık'' ifadelerini kullanırken,.''Juventus, Barcelona ve City gibi takımların seviyesine ulaşabilecek misiniz?'' sorusuna da ''Bu çok kolay bir şey değil çünkü bir çok dünya yıldızı o takımlarda yer alıyor'' diye yanıt verdi.

Bu arada karşılaşma boyunca hiç bir oyuncu değişikliğine gitmeyen Mourinho'lu United, Şubat 2016'da oynanan Barcelona - Arsenal mücadelesinden sonra Şampiyonlar Ligi'nde bunu yapan ilk takım oldu. 

Sıradaki Haber
Türk takımları ile İspanyol ekipler 90. randevuda
Yükleniyor lütfen bekleyiniz