Futbol

Terim'den kura yorumu: Kaybetmek kolay, kazanırsak olay olsun

31 Ağustos 2019 Cumartesi 00:45 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2019 Cumartesi 01:09

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri yorumladı. Real Madrid ve PSG'nin piyasa değerine dikkat çeken Terim, "Kaybetmek bu grupta kolay, kazanırsak olay olsun. Dolayısıyla biz olay tarafı seçeceğiz" dedi.

Süper Lig'de 3-2 kazandıkları Kayserispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi kurasını değerlendirdi.

Terim, "İki tane 1 milyarlık bütçeli takımdan bahsediyoruz. Bir tanesi Real Madrid tüm zamanların bu kupayı en fazla kazanan takımı. Diğeri de PSG, son takım bile 23 milyon harcadı. Bizim tüm harcadığımız 5,6,7 milyon, zaten alma durumumuz da yok." diye konuştu.

Galatasaray'ın bu gruptan en iyi sonucu almak için mücadele edeceğini dile getiren Terim, şöyle konuştu:

"Bu takımların ne olduğunu ifade edelim ondan sonra da duygularımızı açıkça söyleyelim. Bu ikisi de çok büyük takım bunu kabul edelim, bütçesiyle, oyuncularıyla, hocalarıyla büyük takım. Biz büyük başarıların büyük takımları yenerek geldiğini bilen bir kulübüz. Hiçbir maç da sahanın dışında kazanılmıyor. Maçtan önce de kazanılmıyor. Tabii ki en iyisini yapacağız, elimizden gelenin en iyisini yapacağız, kimseye boyun eğmeyeceğiz bunlar ayrı bir şey. Her takım Avrupa’da iyi. Ancak Galatasaray takımı buradan en iyi sonucu almak için mücadele edecek. Kaybetmek bu grupta kolay, kazanırsak bir olay olur. Dolayısıyla biz olay tarafını seçmeye gideceğiz."

Kaynak: AA, İHA

Sıradaki Haber
"İstanbul, Liverpool taraftarları için özel bir şehir"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz