Futbol

Spor kulübünün elektriği kesilince

22 Kasım 2013 Cuma 15:05 - Son Güncelleme 22 Kasım 2013 Cuma 15:08

Edirne Spor Kulübü, elektrik borcunu ödemek için yardım kampanyası başlattı.

Edirne Spor Kulübü, 30 bin liralık elektrik borcunu ödemek için yardım kampanyası başlattı.

Edirne Spor Kulübü Başkanı Erdem Güyümgüler, profesyonel liglerdeki mücadelelerin ardından amatör lige düşen Edirne Spor Kulübü'nün köklü bir tarihe sahip olduğunu söyledi.

Sabit bir geliri olmayan kulübün bugüne kadar yardımlarla ayakta kaldığını belirten Güyümgüler, ödenemediği için tesislerinin elektriklerinin kesilmesine neden olan 30 bin liralık elektrik faturasına acilen çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade etti.

Aralık ayı sonuna kadar faturanın ödenmesi gerektiği için yardım kampanyası başlattıklarını aktaran Güyümgüler, şöyle konuştu:

"Kulübün 2005 yılından itibaren borcu 42 bin lira civarı ancak TREDAŞ'ın yapılandırması kapsamında rakam 30 binlere indi. Tesislerimizde elektrikler kesik, sporcularımız antrenman yapamıyor. Biz de ödeyebilmek adına kulüp balkonumuza herkesin dikkatini çekecek büyüklükte pankart astık. '30 bin liralık borcu kapatmak için yardımlarınızı bekliyoruz' dedik. İnşallah hem Edirneliler hem de Edirne dışında yaşayan hemşehrilerimiz Edirne Spor birleştiriciliğinde güçlerini gösterecekler."

Güyümgüler, SSK ve vergi borçlarını ödemek için geçmiş dönemde de böyle bir kampanya başlattıklarını ancak beklenen ilgiyi göremediklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Marsilya'ya kötü haber; 2 ay yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz