Futbol

Adanaspor Belediye'ye bileniyor

17 Eylül 2013 Salı 17:07 - Son Güncelleme 17 Eylül 2013 Salı 17:12

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Ercan Albay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kaybetmemeleri gereken bir müsabaka olacağını bildirdi.

Kahramanmaraşspor'u deplasmanda yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan turuncu-beyazlı takım, yarın sahasında karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışan turuncu-beyazlı takımda cezası devam eden Veli ve sakatlıkları süren Cem ile Onur Aksar, bu müsabakada forma giyemeyecek. Kahramanmaraşspor maçı öncesi son antrenmanda sakatlanan İlkem Özkaynak'ın durumu ise belirsizliğini koruyor.

Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay, Kahramanmaraşspor maçının zor geçtiğini hatırlatarak, karşılaşmada önemli galibiyet aldıklarını kaydetti.

Albay, "Gol yemeden kazanmayı arzulamıştık. Devreye istediğimiz skorla girdik. İkinci yarıda yaptığımız bireysel hatalarla maç 3-2 bitti. Oyuncularım verilen görevleri yerine getirdi. Galibiyetlerin devamının gelmesi gerekiyor. Taraftarlarımızı memnun edecek bir futbol oynamak istiyoruz. Mücadeleyi hep beraber sürdürmeliyiz. Kulüp başkanımız büyük bir mücadele veriyor. Herkesin destek olması ve bütünleşmesi gerekir" dedi.

Sahalarında karşılaşacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına da dikkat çeken Albay, "Sahaya galip gelmek için çıkacağız. 'Yenemiyorsan yenilmeyeceksin' düşüncesinde olacağız. Kaybetmememiz gereken bir müsabaka olacak. Taraftarlarımız da bu önemli günde bizi yalnız bırakmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Adanaspor A2 takımının, ligin ilk maçında Adana Demirspor A2 takımını 3-2 mağlup ettiği bildirildi.

Etiketler : AdanasporPTT 1.Lig
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz