Futbol

Adanaspor tam gaz

01 Kasım 2013 Cuma 16:38 - Son Güncelleme 01 Kasım 2013 Cuma 16:41

Güney ekibi, G.Antep Bş.Bld.maçına hazırlanıyor.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, ligin 11'inci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, pazar günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan turuncu-beyazlı takım çalışmalarına devam ediyor.

Zorlu maç öncesi sakat oyuncuların fazla olması teknik direktör Levent Eriş'i düşündürürken Fabiano ve Bülent Kocabey'in takımdaki yerini alamayacakları açıklandı.

Dün yapılan çalışmada yer almayan Merthan, Cem ve Yiğitcan'ın tedavileri devam ederken Veli ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve çalışmayı yarım bırakan Ali Zorlu'nun da pazar günü oynanacak maçta forma giyemeyeceği belirtildi.

Boluspor ile oynanan maçta karşılaşmanın hakemi tarafından saha dışına gönderilen teknik direktör Levent Eriş'e iki maç ceza geldiği, kupa maçında takımının başında olmayan Eriş'in pazar günü oynanacak olan müsabakayı da tribünlerden izleyeceği bildirildi.

Öte yandan kulüp başkanı Bayram Akgül, basın sözcüsü Bülent Uzel, teknik direktör Levent Eriş ve altyapı sorumlusu Eyüp Arın, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Sarıçam Burukspor'un genç oyuncusu Fırat Sarıçam'ın ailesine taziyede bulundu.

Başkan Bayram Akgül haberi aldığında çok üzüldüğünü belirterek, "Çok genç yaşta yüreği futbol sevgisi ile çarpan bir kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine sabırlar diliyorum. İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz" ifadelerini kulllandı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz