Futbol

Adanaspor'dan derbi mesajı

14 Ekim 2014 Salı 18:11 - Son Güncelleme 14 Ekim 2014 Salı 21:21

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Levent derbi öncesi açıklama yaptı.

19 Ekim pazar günü Adana'da, Adanaspor-Adana Demirspor derbisi oynanacak. Karşılaşma TRT Spor ekranları ve trtspor.com.tr'den canlı olarak yayınlanacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, hafta sonu lige renk veren, heyecan katan ve tüm Türkiye'nin dikkatlerini Adana'ya çekecek bir derbi maçına çıkacaklarını belirtti.

Eriş, yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır süre gelen müthiş bir derbi maçına çıkacaklarını, Adana Demirspor maçını kazanarak sıralamadaki yerlerini değiştirmek istediklerini vurguladı.

Maçı kazanmalarının kendileri için manevi getirisinin çok ciddi olacağını ifade eden Eriş, açıklamasına şöyle devam etti:

''Yıllardır süre gelen müthiş bir derbi. Dünyanın sayılı müsabakalarından birisi Pazar günü oynanacak. Elbette hedefimiz kazanmak ve sıralamadaki yerimizin değişmesini istiyoruz. Sonuçta Ölümüne bir maç değil. Ligin doğal karşılaşmalarından biri. Fakat ligimize renk veren, heyecan katan ve tüm Türkiye'nin dikkatlerini Adana'ya çekecek bir derbi. Bu müsabakanın kazanılması halinde bize çok ciddi bir manevi hava getirecek. İnşallah sağlıklı, güzel, herkesin zevk alacağı, olaysız, kimsenin burunun dahi kanamayacağı bir müsabaka olur. Bugüne kadar oynanan maçlarda ciddi olaylar yaşanmaması da bu işin güzel tarafı.''

Eriş, bu hafta Süper Lig'de Galatararay - Fenerbahçe derbisinin de oynanacağını hatırlatarak, iki derbinin aynı hafta içinde olmasının güzel bir tesadüf olduğunu ifade etti.

Adana Demirspor taraftarlarına 2 bin 200 bilet

Adanaspor-Adana Demirspor derbisinde, mavi-lacivertli taraftarlara 2 bin 200 bilet ayrıldı.

Adana Demirspor'un internet sitesinde yer alan açıklamada, pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak derbi maç öncesi İl Güvenlik Kurulu'nun toplantı yaptığı bildirildi.

Açıklamada, kurulun, deplasman statüsünde karşılaşmayı izleyecek Adana Demirspor'un taraftarlarına 2 bin 200 bilet ayrılmasına karar verdiği kaydedildi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz