Futbol

Altıparmak, Kocaelispor’a veda etti

11 Nisan 2022 Pazartesi 17:42 - Son Güncelleme 11 Nisan 2022 Pazartesi 18:05  |  Kaynak : İHA

Bursaspor yenilgisi sonrası Kocaelispor ile yolları ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak, kulübe veda etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altıparmak, "Umarım bu kan değişikliği oyuncu grubunda olumlu bir etki oluşturur " dedi.

Spor Toto 1. Lig'de küme düşme hattında yer alan Kocaelispor, Bursaspor mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırma kararı aldı.

"Umarım olumlu etki oluşturur"

Tesis çalışanları ve futbolcularla vedalaşarak kulüpten ayrılan tecrübeli teknik adam, sosyal medya hesabından da yazılı bir açıklama yaptı.

Altıparmak, “Büyük umutlarla başladığımız, Kocaelispor teknik direktörlüğü görevinden tüm çabamıza rağmen çalışmalarımızın skora etki etmemesi ve hedef birlikteliğinin sağlanamaması sebebiyle ayrılmış bulunuyoruz. Umarım bu kan değişikliği oyuncu grubunda olumlu bir etki oluşturur ve çok sevdiğimiz büyük Kocaelispor camiası ligi hak ettiği noktada tamamlar. Görev süremiz boyunca yanımızda olan, destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz