Futbol

Balıkesirsporlu futbolculardan örnek davranış

15 Eylül 2018 Cumartesi 17:21 - Son Güncelleme 15 Eylül 2018 Cumartesi 17:24

15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile Balıkesirspor Baltok takımının ortaklaşa düzenlediği organizasyonda anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fahri Konuk, Balıkesirspor Baltok Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mustafa Yılmaz, Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Giray Bulak, Teknik heyet ve futbolcuların katıldığı etkinlikte Balıkesirspor Baltok takımının oyuncuları çarşı merkezinde temizlik yaptılar.

Ellerine giydikleri eldiven ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünden başlanan temizlik çalışmasında futbolcular ve teknik heyet çarşı merkezinde yerlerdeki çöpleri toplarken; vatandaşların da destek verdiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Balıkesirspor Baltok takımı yönetim, teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Fahri Konuk, “böylesine anlamlı bir günde Balıkesirspor Baltok takımından gelen bu destek çağrısı bizleri oldukça mutlu etmiştir. Çevrenin bize geçmişten miras değil, çocuklarımızın bizlere emaneti olduğu göz önünde bulundurulursa bugün Balıkesirspor Baltok Teknik Heyeti ve futbolcu kardeşlerimizin farkındalık oluşturmak için imza attıkları bu çalışmanın ne denli anlamlı olduğu anlaşılacaktır. Bu nedenle Balıkesirspor Baltok Kulüp Başkanımız Mustafa Bahçeci’nin nezdinde tüm yönetim kurulumuzu, teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimize sonsuz teşekkür ile şükranlarımızı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’nun selamlarını iletiyorum. Pazartesi günü oynanacak olan Ümraniyespor maçında sonsuz başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz