Futbol

Erkan Sözeri’den taraftara çağrı

30 Nisan 2019 Salı 12:34 - Son Güncelleme 30 Nisan 2019 Salı 12:35

Giresunspor'un yeni teknik direktörü Erkan Sözeri, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor mücadelesini, şampiyonluk maçı gibi gördüklerini söyledi.

Giresunspor'da geçtiğimiz hafta göreve getirilen Teknik Direktör Erkan Sözeri, bu hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçının önemine değindi.

Sözeri, bu 90 dakikanın, şampiyonluk maçından farksız olduğunu söyledi.

TRT Radyo 1'de yayınlanan Futbol Saati Programı'na konuk olan Sözeri, "Taraftarımızdan tribünleri doldurmalarını rica ediyorum. Bu maçı İkinci Lig'den Birinci Lig'e yükselme maçı gibi, yani şampiyonluk maçı gibi görsünler. Kalan zorlu fikstürümüzde Adana Demirspor maçından galibiyet alırsak kümede kalırız" dedi.

Sözeri, önümüzdeki sezon için kulüp yönetiminden de güvence aldığını belirtti.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Yeni stadyumla birlikte şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturma sözü üzerine anlaştım. Beklentim bu yönde" dedi.

Sözeri, "Sözleşmeme 15 Haziran'da kendi adıma tek taraflı fesih maddesi koydurdum. Eğer şampiyonluk için kadro yapılmazsa, sözleşmemi fesih edeceğim" dedi.

Başarılı teknik adam, Gazişehir karşısında 2-0 öne geçtikten sonra hakem hatalarıyla birlikte berabere kaldıklarını, ancak deplasmanda alınan bir puanın da önemli olduğunu kaydetti.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz