Futbol

Fethiyespor'da moraller yerinde

11 Ekim 2013 Cuma 17:00 - Son Güncelleme 11 Ekim 2013 Cuma 17:03

Teknik Direktör Ceviz: "Ordu deplasmanından çok iyi sonuçla döneceğiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, "Orduspor deplasmanına iyi hazırlanıyoruz ve takımın maçtan çok iyi sonuç alarak döneceğine inanıyorum" dedi.

Milli maçlar nedeniyle liglerde verilen aranın ardından 20 Ekim'de deplasmanda Orduspor ile karşılacak olan Fethiyespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Fethiye Şehir Stadı'nda antrenmanlarını yapan lacivert-beyazlıların teknik direktörü Ceviz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen ara nedeniyle pazartesi ve salı günü oyuncularına izin verdiklerini söyledi. Günde çift idman yaptıklarını ifade eden Ceviz, "Orduspor deplasmanına iyi hazırlanıyoruz ve takımın maçtan çok iyi sonuç alarak döneceğine inanıyorum" diye konuştu.

Ceviz, maçta sakat olan Etoga ile kart cezalısı Sabri Turgut'un yer alamayacağını, bu nedenle savunmada iki oyuncu eksikleri olduğunu kaydetti.

Kaleci Sammy'in Kamerun milli takımına, Artun'un ise U21 takımı turnuvasında olduğunu dile getirem Ceviz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Diğer oyuncularımızla Orduspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda oynadığımız Mersin İdman Yurdu maçında malesef galip gelemedik. Bunun iç sahadaki kayıbıyla ilgili üzüntümüz var. Taraftarlarımızı da galibiyetle sevindirmek isterdik ama olmadı. Maçtaki eksiklerimizi tamamlayarak inşallah Orduspor maçında bu kaybı telafi etmeye çalışacağız."

Orduspor'un ligi zorlayan ve hedefe oynayan bir takım olduğuna değinen Ceviz, çıkacakları zorlu maçta oyuncularının en az hatayla oynayacağına inandığını vurguladı. Maç kaybettiklerinde takımın ister istemez moralinin bozulduğunu kaydeden Ceviz, her 90 dakika da arzu ettikleri neticelere ulaşamadıklarını, ama takımın moralini yüksek tutmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz