Futbol

Fidan üzgün: Üzerimizde büyük hasar bıraktı

15 Aralık 2021 Çarşamba 21:53 - Son Güncelleme 15 Aralık 2021 Çarşamba 21:59  |  Kaynak : İHA, AA

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında deplasmanda Eyüpspor’a 2-0 yenilen Tuzlaspor'un teknik direktörü Şenol Fidan, “Lamina ve İsmail’in görmüş olduğu kartlarla Eyüpspor maçı bizim üzerimizde büyük hasar bıraktı” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fidan, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

Şenol Fidan, "55-60 dakika oyunun bizde olduğunu söyleyebiliriz. İlk yarı oynadığımız pas oyunu ve girdiğimiz pozisyonlar bizi mutlu etti ama skora yansıtamadık. İkinci yarı Eyüpspor baskısı olacağını biliyorduk. Top bizdeyken rakibe verdimiz topta beklemediğimiz anda gol gelince oyun disiplininden koptuk. Yakaladığımız ve boş kaleye atamadığımız bir pozisyon var. Atsaydık dengeleri elimize geçirecektik. Akabinde hızlı çıkışlara dikkat etmemiz gereken pozisyonda golü yedik. 2-0 olunca biraz oyunu bırakmış gibi olduk ama mağlubiyetin yanında 3 puan gitmiş oldu. Lamina ve İsmail’in görmüş olduğu kartlarla Eyüpspor maçı bizim üzerimizde büyük hasar bırakmış oldu diyebilirim” açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz