Futbol

Giresunspor'da transfer görüşmeleri başladı

05 Haziran 2014 Perşembe 12:49 - Son Güncelleme 05 Haziran 2014 Perşembe 12:53

Bozbağ: ''Kaliteli 3 yabancı futbolcu transfer edeceğiz''

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Giresunspor'a çok ciddi katkı sağlayacak, kaliteli 3 yabancı futbolcu transfer edeceğiz. Ayrıca Türk Cumhuriyetleri'nden birkaç futbolcuyu da kadromuza katmayı planlıyoruz" dedi.

Bozbağ, yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun görevine devam etmesi yönünde aldıkları kararın ardından, gelecek sezonun takımını oluşturmak için çalışmalara vakit kaybetmeksizin başladıklarını söyledi.

Önce iç transferi çözmek istediklerini vurgulayan Bozbağ, şöyle konuştu:

"İç transfer görüşmelerine başladık. Geçen sezon kadromuzda bulunan 11 oyuncu ile yeniden anlaşmayı düşünüyoruz. Belirlediğimiz isimleri Giresun'a davet ederek görüşüyoruz. Görüşmeleri fazla uzatma niyetinde değiliz. Giresunspor'un çıkarları doğrultusunda, bütçemiz çerçevesinde iç transferi kısa zamanda çözeceğiz."

Bozbağ, iç transferi noktalayıp, dış transfere yöneleceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Dış transferde ağırlımızı yabancı futbolculara vereceğiz. Giresunspor'a çok ciddi katkı sağlayacak, kaliteli 3 yabancı futbolcu transfer edeceğiz. Ayrıca Türk Cumhuriyetlerinden birkaç futbolcuyu da kadromuza katmayı planlıyoruz. Amacımız kaliteli ve Giresunspor'a çok ciddi katkı sağlayacak futbolcuları transfer edebilmek. İki İngiliz, iki Fildişi Sahili, iki Nijeryalı ve bir de Brezilyalı futbolcu ile görüşüyoruz. Bu isimlerden üçü ile anlaşacağız."

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz