Futbol

"Önümüzü açın şampiyon yapalım"

12 Eylül 2014 Cuma 20:54 - Son Güncelleme 12 Eylül 2014 Cuma 20:57

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da Kulüp Başkanı Emin Kar iddialı konuştu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da Kulüp Başkanı Kar, "Önümüzü açın bu takımı şampiyon yapalım" dedi.

Emin Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dejan Kelhar'a olan 110 bin avroluk borcun ödendiğini belirterek "Paranın ödenmemesi durumunda 3 puanımız silinebilirdi" diye konuştu.

Geçmiş yıllardan 2 futbolcunun daha ödemesinin kulübe geleceğini bildiren Kar, "Önümüzdeki hafta yine 2001 ve 2002 yıllarından iki futbolcunun ödemesi borç olarak kulübe gelecek. Arkasından Gekas'ın borcu gelecek. Artık bu şehrin ileri gelenleri takımına sahip çıkması lazım" ifadesini kullandı.

Samsunspor'a 2 tane iş adamı haricinde kimsenin destek olmadığını işaret eden Kar, şöyle devam etti:

"Her borcumuz olduğunda birilerini devreye sokmaya çalışıyoruz, kurtar bizi diye. Yok mu bu şehrin önde gelenleri. Ben ve yönetimime güvenmiyorlarsa biz gidelim, gelsin onların istediği bir yönetim. Ya beni, ya futbol takımını yada Samsun'u beğenmiyorlar ki bu takıma kimse sahip çıkmıyor. Sürekli borç geliyor, takımımızdaki futbolculara daha bir lira ödeme yapamadık. Başka yönetim kurullarının görevde bulunduğu dönemlerin borçlarını silmekle uğraşıyoruz. Ne hikmetse bütün borçlar bize denk geldi. 10 yıllık stadyumun borcunu ve futbolcu borçlarının hepsini biz ödedik. Şehirden en ufak yardım alamıyoruz. Sonra 'başkan ağlıyor' diyorlar. Ağlamayan başkan bulsunlar getirsinler. Ocak ayında kongre var, herkes hazırlığını yapsın gelsin."

Sokaktan geçen birine de takımı bırakmayacaklarını vurgulayan Kar, "Projesiyle gelen bir başkan adayına takımı bırakabiliriz. Ben param yok dedim ve bugüne kadar borçsuz bir yönetim göstererek takımı bu hallere getirdim. Bu yabancılara olan borçlar artık canımızı acıtmaya başladı. Kendi oyuncularımıza para veremiyoruz. Öncelikle eski başkan Kazım Yılmaz'ın bu takım Süper Lig'e çıkana kadar temliklerini kaldırması lazım. Federasyondan gelen tüm gelirler onun temliklerine gidiyor. Biz Yılmaz'dan borç istemiyoruz, sadece önümüzü açmasını istiyoruz. Önümüzü açın bu takımı şampiyon yapalım. Çünkü öyle bir takım kurduk" değerlendirmesini yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz