Futbol

Özat'tan oyuncularına övgü: Kusursuz mücadele ettiler

09 Mart 2019 Cumartesi 20:13 - Son Güncelleme 10 Mart 2019 Pazar 00:38

Sahasında Osmanlıspor ile berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Ümit Özat, "Benim için oyun galibiyet kadar değerliydi" ifadelerini kullandı.

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında, sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Ümit Özat, futbolcularının iyi bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi. Özat, "Benim için oyun galibiyet kadar değerliydi." dedi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Özat, oyuncularını maçtan sonra tebrik ettiğini aktararak, "Bana göre kusursuz mücadele ettiler. Zaman zaman kopmalar olacak" şeklinde konuştu.

Özat, bir tarafta en son serisini geçen hafta kaybetmiş Osmanlıspor ile diğer tarafta tekrar seri yakalamaya çalışan, inişli çıkışlı dönemleri olan Adana Demirspor bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Benim için oyun galibiyet kadar değerliydi. Hakeme bir iki çift söz söylemek istiyorum. Devre arasında baktığım çok net bir pozisyon var. İstanbulspor maçında da verilmeyen penaltı, bu maçta verilmeyen penaltı. Endişelerimizi başkanımız dile getirmişti. O penaltıyı vermeyeceksen hangi penaltıyı vereceksin? Burada bir kişi Adanalı olsun olmasın ona 'penaltı değil' diyen varsa saygı duyarım. Kalan maçları da kazanacak potansiyeli olan bir Adana Demirspor var. Biz inatla yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: AA, İHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz