Futbol

Samsunspor 3'te 3 peşinde

10 Şubat 2014 Pazartesi 16:23 - Son Güncelleme 10 Şubat 2014 Pazartesi 16:25

Emin Kar, "15 günde üst üste oynayacağımız 3 maç, kaderimizi belirleyecek" dedi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, PTT 1. Lig'de kritik maçlara çıkacaklarını belirterek, "15 günde üst üste oynayacağımız 3 maç, kaderimizi belirleyecek. Bu 3 maçtan 9 puan almayı hedefliyoruz" dedi.

Kar, Adana Demirspor ile deplasmanda oynadıkları maçtan 1 puanla ayrıldıklarını hatırlatarak, "Biz deplasmanda 2 puan kaybettik ancak rakibimiz Manisaspor'un mağlup olması ve puan farkının 1'e düşmesi bizleri oldukça sevindirdi. Play-off'a kalmamız açısından en azından Manisaspor'un üstünde yer almamız gerekiyor. Hedefimize, doğru adımlarla gidiyoruz" diye konuştu.

Ligde zorlu maçlar yapacaklarını dile getiren Kar, "15 günde üst üste oynayacağımız 3 maç, kaderimizi belirleyecek. Bu 3 maçtan 9 puan almayı hedefliyoruz ancak en kötü ihtimalle 7 puan almamız gerekli" dedi.

Takımın iç sahada ve deplasmanda iyi mücadele ettiğini vurgulayan Kar, bu hafta sahalarında oynayacakları Boluspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, "Cezalı ve sakat oyuncularımız var ancak onların yerine oynayacak oyuncularımız da en az onlar kadar bu takımın parçasıdır" ifadesini kullandı.

Kaleci Soner Şahin'in 2 yıldır takımın tüm yükünü çektiğine işaret eden Kar, şunları kaydetti:

"Kalecimiz, Adana Demirspor maçında talihsiz bir gol yedi ancak bu tür pozisyonlar her kalecinin başına gelebilir. İki yıldır ilk kez hata yaptı. Bu da gayet normaldir. Aslında sakatlanıncaya kadar iyi oynadı. Soner, bizim inandığımız ve güvendiğimiz bir kaleci. Sakatlığının geçmesiyle yeniden takımdaki yerini alacaktır. Soner ile diğer kalecimiz Atilla Özmen de sakat. Eğer sakatlığı bulunan bu oyuncularımız iyileşmezse Boluspor maçına genç kalecilerimizle çıkacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz