Futbol

Tamer Avcı: Kalan iki maçı da kazanmak istiyoruz

04 Mayıs 2019 Cumartesi 20:40 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2019 Cumartesi 21:17

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında evinde, Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden İstanbulspor'un teknik direktörü Tamer Avcı, kalan iki maçı da kazanıp ligi tamamlamak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında İstanbulspor'un evinde Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor Teknik Direktörü Tamer Avcı, Kardemir Karabüksporlu futbolcuların iyi mücadele ettiğinin altını çizerek, "Karabükspor ligi tamamlamış, genç bir takım. Kendilerini göstermek için ellerinden geleni yaptılar. Onları tebrik ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Biz de elimizdeki oyuncuları izleme fırsatı bulduk. Fikirlerimiz oluştu. Önümüzde 2 maç var. Bu maçları da kazanıp ligi tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.

İlhan Özer: "İyi bir mücadele oldu"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer ise, "Savunma anlamında oyuncularım gerekeni yaptı. Hücumda da tek eksiğimiz goldü" şeklinde konuştu.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer ise mağlup olmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Sahadaki mücadeleden keyif aldığını aktaran Özer, "İyi bir mücadele oldu. Deplasmanda ilk defa ilk yarıyı berabere bitirdik. Belki 1-1 bitebilirdi. İstanbulspor'u tebrik ediyorum. Savunma anlamında oyuncularım gerekeni yaptı. Hücumda da tek eksiğimiz goldü." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz