Futbol

"Yenilgiye takılıp kalmayacağız"

10 Kasım 2015 Salı 11:10 - Son Güncelleme 10 Kasım 2015 Salı 11:21

Gaziantep BB Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "İstediğimiz yerlerde olacağız" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Alanyaspor yenilgisiyle ligdeki namağlup unvanını kaybetti.

Teknik direktör Hakan Kutlu, ligin 11. haftasına gelene kadar mağlubiyet görmeyen tek ekip olduklarını, bunun da takıma zaman zaman olumlu katkılar yaptığını söyledi.

Bu unvanın rakip takımlar açısından maça daha hırslı çıkmaya vesile olduğunu dile getiren Kutlu, "Futbol, her maçta 3 sonuca açık bir spor. Yenilmemezlik serisi elbetteki bozulacaktı ama bunun kazanmamız gereken bir maça denk gelmesini istemezdik. Çünkü bu maçı kazanıp önümüzdeki zorlu karşılaşmalarda avantajlı olmak istiyorduk. Ne yazık ki bunu başaramadık" dedi.

Takımına güvendiğini aktaran Kutlu, şöyle konuştu:

"Alanyaspor maçının ilk yarısında bize yakışmayacak hatalar yaptık. Kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Bu maçtan elbetteki çıkaracağımız dersler var. Önümüzde uzun bir yol var. Geçen haftaya takılıp kalmayacağız. Önümüze bakıp, kaybettiğimiz puanları en kısa sürede telafi etmenin çabası içerisinde olacağız. İnşallah yenilmeme serisi gibi galibiyet serisi yakalayıp yeniden istediğimiz yerlerde olacağız."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Alanyaspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından 18. puanla 3. sıradan 4.'lüğe geriledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz