Futbol

Aboubakar Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte Çebi'nin yanıtı

13 Mart 2017 Pazartesi 17:42 - Son Güncelleme 13 Mart 2017 Pazartesi 17:59

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kayserispor maçında attığı iki golle takımının 1 puan kazanmasında önemli pay sahibi olan Vincent Aboubakar ile sözleşme uzatılıp uzatılmayacağına mayıs ayı sonunda karar vereceklerini söyledi.

Sezon başında Porto'dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Aboubakar, Olympiakos ve Kayserispor maçlarında toplam 3 gol kaydederek dikkatleri bir kez daha üstüne çekti. Kamerunlu golcünün sezon sonunda siyah-beyazlı ekipte kalıp kalmayacağı merak ediliyor. 

Aboubakar'ın durumu Ümraniye'de Kartal Yuvası mağazasında basın mensuplarına açıklama yapan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye soruldu..

Vincent Aboubakar ile sözleşme uzatılıp uzatılmayacağına mayıs ayı sonunda karar vereceklerini aktaran Beşiktaşlı yönetici, "Afrika Kupası'ndan döndükten sonra performansında büyük bir çıkış var. Futbol bir takım oyunudur. Bir kişinin iyi olması konuyu çözmüyor. Hep beraber iyi olmak zorundayız" diye konuştu.

"Fabri son derece başarılı bir oyuncu"

Çebi, İspanya Milli Takımı'na çağrılacağı şeklinde haberler çıkan kalecileri Fabricio Agosto Ramirez ile ilgili de, "Son derece başarılı bir kaleci. Futbolcularımızın milli takımlarda yer alması marka değerimizi yükseltir. Hepsi milli takımda yer alır inşallah." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 83. Kartal Yuvası'nın açılışında, kulübün bu mağazalardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican da hazır bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz