Futbol

Almeida ve Fernandes'te mutlu son yakın

03 Ekim 2013 Perşembe 15:05 - Son Güncelleme 03 Ekim 2013 Perşembe 15:09

Fernandes ve Almeida'ya 2.5'ar milyon Avro önerildi. İki yıldız teklife sıcak...

Beşiktaş, Fernandes ve Almeida'ya 2.5'ar milyon Avro önerdi. Başarılı oyuncular yıllık ücret konusunda yönetimle el sıkışırken, garanti para konusunda kalan ufak detaylar görüşülüyor.

Beşiktaş'ta yılan hikayesine dönen Almeida ve Fernandes'in yeni kontrat imzalama süreçlerinde önemli bir adım atıldı. Siyah beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Portekizli yıldız oyuncularla iki hafta süren görüşme maratonundan sonra son aşamaya geldi.

Çebi göreve geldiklerinden bu yana yönetimin menfaatleri doğrultusunda karar aldıklarını belirterek yeni dönemde transfer yönetmeliğinde değişiklikler yaptıklarını söyledi ve ekledi: "Fernandes ve Almeida kendilerine önerdiğimiz ücretleri kabul etti." 

İmzalar haftaya

Geçen yıl garanti 2,5 milyon Avro alan Almeida'nın bu sezonda aynı ücreti kabul ettiği ancak yönetimin önerdiği yarısı peşin yarısı maç başına ücret paketini düşüneceği öğrenildi. Fernandes ise yıllık 2,5 milyon Avro'yu kabul ederken vatandaşı gibi garanti alacağı paranın artırılmasını da talep etti.

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı da "Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili olarak sürekli çalışıyor. Sanırım önümüzdeki hafta imza için masaya oturacaklar. Sorun yok" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz