Futbol

Almeida'da mutlu sona doğru

09 Mart 2014 Pazar 11:13 - Son Güncelleme 09 Mart 2014 Pazar 11:16

Beşiktaş, Portekizli yıldızı ikna ediyor.

Manuel Fernandes’in gözden çıkarılmasının ardından Beşiktaş’ın iç transfer konusunda iki önemli adımı kaldı...

1- Almeida’nın takımda tutulması... 2- Rubin Kazan’dan Gökhan Töre’nin bonservisinin alınması...

Yönetici arkadaşlarıyla daha önce yaptığı görüşmede “Hugo’yu bana bırakın. Ben ikna ederim” ifadesini kullanan başkan Fikret Orman, önceki gün tesislerde Almeida ile görüştü. Tedaviden çıkan Portekizli yıldızla karşılaşan Orman, önce geçmiş olsun dileğinde bulundu, ardından sözü sözleşme konusuna getirdi.

"KAFAM RAHAT GİDERİM"

“Takımda kalmanı istiyoruz” diyen başkana, Almeida, “Ben de kalmak istiyorum” cevabını verdi. Orman daha sora “Gereken fedakarlığı yapmaya hazırız. Sen de fedakarlık yap, Dünya Kupası öncesi bu işi bitirelim” derken, Almeida’nın da “Rio’ya kafam rahat gitmek benim için de iyi olur” yanıtını vermesi “Bu iş Rio’dan önce biter” dedirtti.

YILLIK 3 MİLYON EURO

Habertürk'ün haberine göre;

Peki Almeida’nın Beşiktaş’la yapacağı yeni sözleşmenin şartları ne olacak, taraflar ne kadar fedakarlık yapacak? Beşiktaş Yönetimi, Almeida için daha önce de açıklandığı gibi şartlarını zorlayacak. Yıllık 3.5 milyon Euro garanti para isteyen Portekizli golcüye yönetim 3 milyon Euro garanti ücret verecek. Aradaki 500 bin Euro’luk fark da maç başılarla karşılanacak. Almeida’nın da kendisine sunulan bu teklife sıcak baktığı ifade edildi. 

Etiketler : AlmeidaBeşiktaş
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz