Futbol

Antalyaspor Kulübü Derneğinin başkanı Öztürk oldu

22 Eylül 2018 Cumartesi 14:14 - Son Güncelleme 22 Eylül 2018 Cumartesi 14:15

 Antalyaspor Kulübü Derneğinde başkanlığa Ali Şafak Öztürk seçildi.

Derneğin olağanüstü genel kurulu, Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongreye tek aday giren Ali Şafak Öztürk, oy birliğiyle başkanlığa getirildi.

Aynı zamanda Antalyaspor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Öztürk, doğru sistemin bu olmasından dolayı dernek yönetimine de talip olduklarını söyledi.

"Kolay dönemden geçmiyoruz." diyen Öztürk, şöyle konuştu:

"Sadece Antalyaspor adına değil, Türk futbolu, sporu kolay bir dönemden geçmiyor. Özellikle döviz kurundaki farklardan dolayı giderlerde ciddi oynamalar olabilir. Hatta borcu olmayan veya az olan kulüpler bile şu anda ciddi sıkıntılar çekebiliyorlar. Bu sürecin ne kadar süreceği de muallak. Burada önemli olan bütünlüktür. Bütün arzumuz, misyonumuz hep beraber daha güçlü bir Antalyaspor oluşturabilmek." 

- Türel: "Antalyaspor, geleceğe emin adımlarla ilerliyor"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise Antalyaspor'un tüm Antalya'nın markası olduğunu vurguladı.

Antalyaspor'a bugüne kadar destek, emek verenlere teşekkür eden Türel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ayrıca teşekkürlerini iletti.

Antalyaspor AŞ ile kulüp derneğinde aynı kişinin başkan olmasını destekleyen Türel, şöyle konuştu:

"Antalyaspor'un geleceği fevkalade aydınlıktır. Kimsenin karamsarlığa kapılmasına mahal bir durum yoktur. Antalyaspor'un geleceğe emin adımlarla ilerlediğini söyleyebiliriz. Tabii ki Antalyaspor'un bugünlerde içinde yönetmesi gereken en önemli sorun, ciddi bir borç yükü altında olmasıdır. Bunun için birinci önceliğimiz budur. Biz bunu yönetmeyi başaramazsak, Allah korusun, Antalyaspor'un işte o zaman geleceğinden endişe edebilir duruma geliriz. Benim için aşk 7 harftir, o da Antalya'dır."

Genel kurulda yeniden başkanlığa aday olmayan Nafiz Tanır da faaliyetlerini anlatırken, bugünü "Antalyaspor’da yeni sayfa için başlangıç." olarak nitelendirdi.

Derneğin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Ali Şafak Öztürk, Mehmet Nurettin Ünal, Bora Terzioğlu, Saim Sanlı, Ünal Pala, Tolga Çelik, Cafer Hadimioğlu, Ziya Erbaş, Osman Sapmaz, Aziz Çetin, Alp Özel.

Öte yandan, Antalyaspor AŞ'nin olağanüstü genel kurulu ise 27 Eylül'de yapılacak.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz