Futbol

Antalyaspor'da 3 ayrılık

06 Ocak 2020 Pazartesi 13:40 - Son Güncelleme 06 Ocak 2020 Pazartesi 15:05

Antalyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Tamer Tuna, imza töreninde "Tarık Çamdal, Aly Cissokho ve Gelson Dala ile yollarımız ayrıldı" diye konuştu.

Süper Lig'in ilk yarısını küme düşme hattında bitiren Antalyaspor'da 3 futbolcuyla yollar ayrıldı.

Kırmızı-beyazlı ekip, 28 yaşındaki defans oyuncusu Tarık Çamdal, 32 yaşındaki Fransız sol bek Aly Cissokho ve 23 yaşındaki Angolalı forvet arkası Gelson Dala ile yollarını ayırma kararı aldı.

Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Tamer Tuna, imza töreninde yaptığı konuşmada, Gelson Dala, Aly Cissokho ve Tarık Çamdal'ın takımdan ayrıldığını ve devre arası kamp çalışmalarında yer almadıklarını açıkladı.

"Aramızdan ayrılan 3 oyuncu var”

Tuna, şunları söyledi: 

“"Tarık Çamdal, Aly Cissokho ve Gelson Dala ile yollarımız ayrıldı, Bu kamp sürecinde açıkçası hem yönetimle hem de kendi aramızdaki görüşmelerde bu süreci değerlendiriyoruz. Transfer döneminin bitimine kadar oynayacağımız dört karşılaşma ile bu yolu alacağız. Neler olması gerektiğini biliyoruz. Transferlerimiz olacak. Takıma katkı sağlayacak, net oyuncular olmak zorunda. Bu konuda çalışmalarımız var. Yönetimin benden önce çok ciddi çalışmaları var. Oyuncularla ilgili görüşmeler var. Bu oyuncuların da kamp döneminde aramıza katılacağını biliyorum."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz