Futbol

Aybaba'dan iddialı açıklama

23 Ekim 2013 Çarşamba 13:15 - Son Güncelleme 23 Ekim 2013 Çarşamba 13:19

Samet Aybaba: "Kardemir Karabükspor, maçını kazanıp dönmek istiyoruz"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesi iddialı konuştu.

Aybaba, deplasmanda iyi oynayan bir takım olduklarını, maçı kazanıp geri dönmek istediklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, haftasonu oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı idmanla devam ediyor.

Antrenman sonrası haftalık değerlendirme toplantısı yapan ve basın mensuplarıyla bir araya gelen başarılı çalıştırcı Samet Aybaba, Karabükspor'un son haftalarda futbol adına çok iyi şeyler yaptığını ancak sonuca yansıtamadığını ifade etti.

Rakip takımın iyi oyunculardan kurulu olduğunu kaydeden Aybaba, "Rakip oyuncular çok istekliler ama futbolda her zaman istedikleriniz olmuyor bizim için zor bir deplasman olacak." dedi.

Kırmızı-beyazlı takımın istediğini yavaş yavaş yapmaya başladığı takım görüntüsünde olduğunu belirten Aybaba, iyi futbolu son haftalarda skora da yansıttıklarını, ligde biraz daha rahat bir konuma geldiklerini belirtti

Ligde bir seri yakalamanın takımı ve camiayı rahatlattığının altını çizen teknik patron Aybaba, şunları söyledi:
"Deplasmanda iyi oynayan bir takımız. Artık çıkıştaki eksiklerimizi de geliştirerek maçı kazanıp dönmek istiyoruz. Takım savunmasıyla ilgili bir çok problemimizi hallettik. Ancak savunma sonrası çıkışlarla ilgili biraz problemlerimiz var. Onla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Eğer bunu da geliştirebilirsek her iki bölümde iyi bir oynayan Antalyaspor olacaktır."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz