Futbol

Belki 40 yaşından sonra...

01 Mart 2014 Cumartesi 22:48 - Son Güncelleme 01 Mart 2014 Cumartesi 22:52

Emre Belözoğlu, G.Birliği maçından sonra ilginç açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 2-0 yendiği maçta sarı-lacivertli takımın gollerini penaltılardan atan kaptan Emre Belözoğlu, puan farkını koruyup, sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Emre, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk maçından sonra 10 puanlık bir avantaj yakaladıklarını hatırlatarak, "Fark 4 puana kadar geriledi. Tekrar büyük avantaj yakalamak için çalışıyoruz. Daha 11 maç var. Ümit ediyorum farkı koruyup, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleriz. İlk yarıda ve ikinci yarıda çok net pozisyonlar yakaladık. Maç çok daha erken kopabilirdi" diye konuştu.

Emre, bir gazetecinin, "Kasımpaşa takımı, milli takım kampını sen ve Volkan'dan dolayı kapatma kararı aldı. Bazı oyuncular tükürdüğü zaman problem olmazken, senin en ufak yaptığın şeyler manşetten düşmüyor. Neler söyleyeceksin?" şeklindeki sorusu üzerine, şunları kaydetti:

Belki 40 yaşından sonra...

"Tek Emre Belözoğlu olsam çok ağır konuşurum, üzerimizde Fenerbahçe arması var, daha önce de Galatasaray arması vardı. Susmak daha doğru, konuşursam ağır konuşurum. Şimdi Aziz Başkan'dan da fırça yemeyelim. Herkesin şunu bilmesini isterim. Kimse karşısındaki adam eli kolu bağlıyken bir tartışmaya girmez. Ben de isterdim gönülden, birisi sövdüğünde dilsiz olmak, birisi dövdüğünde elsiz olmak. Biz de saha içinde bunu başaramadık ne yazık ki. 34-35 yaşına geldik. Belki 40 yaşından sonra derviş olurum. Kimsenin spor camiasında benim ahlakımı yargılayacak durumda olmadığını çok net biliyorum. Herkes sabah kalktığında önce bir kendine baksın. Ondan sonra Emre Belözoğlu'nun ahlakını tartışsınlar. Önemli olan burada benim ismimden önce gelen camiadır. Şimdi Fenerbahçe takımının kaptanıyım. Çok da konuşulacak şey var da susalım. Konuşacağımız zamanlar ileride belki gelir."

Emre, hakemlerin samimiyetinden şüphe etmemeye çalıştığını vurgulayarak, "Özellikle son 2 deplasmanda bizim adımıza sıkıntılı durum ortaya çıktı. Ne olursa olsun her şeyin üstesinden gelip, rakip kim olursa olsun bazen hakemler yanlış kararlar verse de saha içinde birlik olup şampiyon olmamız gerekiyor. 10 puan fark avantajını kaybettik. Hangi engel olursa olsun bunu aşıp şampiyon olmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Fark biraz daha açılabilir

Alper Potuk ise kazanmak için sahada her şeylerini verdiklerini belirterek, "Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle farkı açtık. Yarın Galatasaray'ın maçı da var. Belki biraz daha fark açılabilir. Önümüzdeki maçları kazanıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Alper, kendisine yapılan hareketin yüzde 100 penaltı olduğunu söyledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz