Futbol

Beşiktaş 10 numara peşinde

31 Mayıs 2014 Cumartesi 11:41 - Son Güncelleme 31 Mayıs 2014 Cumartesi 11:45

Siyah-beyazlılardan Zenit'in Portekizli oyuncusu Danny Miguel'e teklif var.

Beşiktaş’ın, ‘10 numara’ için listesine aldığı Zenit’in orta alandaki Portekizli ismi Danny Miguel'e resmi teklif ilettiği öğrenildi.

Bugün'ün haberine göre; Oyuncunun menajerliğini yürüten Gestifute şirketinin yetkilileriteklifi doğrularken, “Zenit'le de görüşmek istiyorlar. Bu transferde daha sağlam adım atmak istiyorlar” ifadeleri kullanıldı.

Hedef Diego’yu unutturmak

Zenit'in transfer ücreti olarak 5 milyon euro istediğini belirtildi. Futbolcunun İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Beşiktaş’ın, Danny'ye yıllık 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme önermeyiplanladığı da sızan haberler arasında yer alıyor.

Portekizli, orta sahada forvet arkası, göbek ve sol kanatta oynayabiliyor. Kartal’ın Diego transferinde yaşadıkları hayal kırıklığını unutturmak istedikleri kaydedildi. 30 yaşındaki oyuncu, 2008’de 30 milyon euroya Dinamo Moskova’dan Zenit’e transfer olmuştu. 1 yıl daha sözleşmesi var. Ruslar’ın oyuncuyu gelecek sene ücretsiz olarak kaybetmek istemedikleri ve masaya oturmaya hazır oldukları kaydedildi.

Demba Ba bekleyişi

Chelseali Demba Ba için İngiltere’de temaslara başlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ınpazartesiye kadar net adımlar atmasının beklendiği kaydedildi. Diego Costa ve Lavezzi gibi isimleriisteyen Maviler’in bu transferleri daha gerçekleştirmediği için son kararını vermediği öğrenildi.

Chelsea’nin 10 milyon euro bonservis talep ettiği de kaydedildi. Beşiktaş ise ilk olarak kiralıkformülünü sundu. Bu arada Belçika 2. Lig takımı Roeselare ile pilot takım olarak anlaşma yapıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz