Futbol

Beşiktaş 12'den vurdu

09 Aralık 2014 Salı 15:15 - Son Güncelleme 09 Aralık 2014 Salı 15:28

Kartal'ın yeni transferleri 24 gol 14 asiste imza attı.

Lider Beşiktaş, transferde tam 12'den vurdu. Kartal'ın yeni transferleri 24 gol 14 asiste imza atarken, bu rakam Galatasaray'da 1 gol 3 asistte kaldı. Fenerbahçe'nin tek transferi Diego ise oynadığı 8 maçta  ne gol attı, ne de asist yapabildi.

KARTAL 12'DEN VURDU

Sezon öncesi transferde ince dokuyup sık eleyen Beşiktaş, bu çabasının karşılığını almış gözüküyor...

Siyah beyazlıların transferleri Demba Ba, Sosa, Cenk Tosun, Gökhan Töre ve Motta 24 gol 14 asistlik müthiş bir performans sergiledi.

Almeida'nın yerine Chelsea'den 6 milyon avro bonservis bedeli ile transfer edilen Demba Ba 18 resmi maçta 16 gol, 2 asist yaparak istatistikleri altüst etti.

Transferin son gününde takıma katılan Jose Sosa 8 maçta 5 asiste imza atarken, saha dışı olaylarla zaman zaman eleştirilen Gökhan Töre de 3 gol 6 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Siyah beyazlılarda bir çok maçta yedek kulübesinde oturan Cenk Tosun, şimdiden 4 gol atarken, sol bek mevkinde görev yapan Motta ise 1 gol 1 asiste imza attı.

1 GOL 3 ASİST

Transfer döneminde Olcan, Dzemaili, Pandev, Tarık ve Yasin Öztekin' i kadrosuna katan Galatasaray,  bu isimlerden istediği verimi alamadı.

Sarı kırmızılıların yeni transferleri sadece 1 gol 3 asist yapabildi.

DİEGO SIFIR ÇEKTİ

Transfer döneminde sadece Diego'yu kadrosuna katan Fenerbahçe,  Brezilyalı yıldızın performansı nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Bu sezon 8 maçta forma giyen Sambacı ne gol sevinci yaşadı; ne de asist yapabildi.

TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz