Futbol

Beşiktaş'a iki iyi, bir kötü haber

05 Mayıs 2014 Pazartesi 12:16 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2014 Pazartesi 13:53

Sakatlığı bulunan Oğuzhan ve kaleci Tolga, Elazığ maçında forma giyebilecek.

Spor Toto Süper Lig'de haftayı 2-1'lik Kasımpaşa galibiyetiyle kapatarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma iddiasını son 2 haftaya taşıyan Beşiktaş'ta futbolcular günü izinli geçiriyor.

Siyah-beyazlılar, Elazığspor ile deplasmanda oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına salı sabahı yapacağı antrenmanla başlayacak.

Bu arada Kasımpaşa maçında dizinden sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un gerekli kontrollerinin yapıldığı ve Elazığ deplasmanında forma giymesine engel teşkil edecek bir durumun olmadığı açıklandı. Aynı karşılaşmada sol elinden hafif bir sakatlık geçiren kaleci Tolga Zengin'in de durumunun iyi olduğu belirtildi.

Necip'in durumu 

Kasımpaşa maçında sol ayak bileğinden sakatlanarak sahayı sedyeyle terk eden Beşiktaşlı futbolcu Necip Uysal'ın durumu belli oldu.

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı açıklamada, MR'ı çekilen Necip Uysal'ın sol ayak bağında zorlanma ve kısmi yırtık tespit edildiğini ve futbolcunun tedavisine hemen başlandığını duyurdu.

Necip Uysal'ın 11 Mayıs Pazar günü deplasmanda yapılacak Elazığspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği, Gençlerbirliği ile oynanacak ligin kapanış maçına yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz