Futbol

Beşiktaş'ın Sivas kadrosunda 6 isim yok

25 Şubat 2022 Cuma 17:32 - Son Güncelleme 25 Şubat 2022 Cuma 17:47  |  Kaynak : TRT SPOR, AA

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı. Sakatlıkları bulunan Larin, Rıdvan, Pjanic, Oğuzhan, Mert ve N’Koudou kadroya dahil edilmedi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldığı belirtildi.

Isınma ve istasyon çalışmalarının ardından 5'e 2 ve taktik program uygulanan idmanın, çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı. Beşiktaş, bu antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Bu arada siyah-beyazlıların kamp kadrosu belli oldu, Sakatlıkları bulunan Cyle Larin, Rıdvan Yılmaz, Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup, Mert Günok ve N’Koudou kadroya dahil edilmedi.

Kamp kadrosu

Teknik direktör Önder Karaveli yönetimindeki Beşiktaş'ın Sivasspor maçı kafilesinde şu isimler yer aldı:

Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Francisco Montero, Josef de Souza, Michy Batshuayi, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Kerem Kalafat, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Emirhan İlkhan, Demir Ege Tıknaz, Umut Meraş, Alex Teixeira.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz