Futbol

Beşiktaş'ta derbinin öne çıkan isimleri

28 Ekim 2019 Pazartesi 14:35 - Son Güncelleme 28 Ekim 2019 Pazartesi 14:38

Süper Lig'in 9. haftasında evinde Galatasaray'ı Umut Nayir'in golüyle 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta derbide öne çıkan isimler Umut,Caner,Atiba ve Rebocho oldu.

Beşiktaş, etkili oyunuyla Vodafone Park'da Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Siyah beyazlılar adına mücadelede 4 isim ön plana çıktı.

Takımının tek golüne imza atan Umut Nayır, diğer istatistikleri ile de göz doldurdu.

Marcao - Luyindama ikilisini oldukça zorlayan 26 yaşındaki santrfor, girdiği 10 ikili mücadelenin 8'inden başarıyla ayrıldı.

Derbiye damgasını vuran bir diğer isimse Caner Erkin'di. Deneyimli kanat oyuncusu, yaptığı asistin yanı sıra, takımının hücuma çıkışlarında da önemli rol oynadı. 

Tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın en çok koşan 5 futbolcusundan biri oldu. Yaz transfer döneminde siyah beyazlı formayı sırtına geçiren Pedro Rebocho da otoritelerden tam not aldı.

Savunmadaki görevini kusursuz olarak yapan Portekizli sol bek, hücum aksiyonlarının içinde de bulundu.  Atiba Hutchinson ise Galatasaray maçındaki futboluyla taraftarının beğenisini kazandı.

7 yıldır siyah beyazlı formayı giyen Kanadalı yıldız, ilerleyen yaşına rağmen performansından ödün vermiyor. 36 yaşındaki futbolcu, yüzde 88'lik başarılı pas ortalaması ve savunmadaki müdahaleleriyle takımının en iyilerden oldu.  

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : Beşiktaş derbi
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz