Futbol

Beşiktaş'ta Lig mesaisi

14 Ekim 2013 Pazartesi 20:32 - Son Güncelleme 14 Ekim 2013 Pazartesi 20:36

Karakartal Ç.Rizespor maçına hazırlanıyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, 21 Ekim Pazartesi günü sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlıların, A2 Takımı oyuncularının da katılımıyla bir antrenman maçı yaptığı bildirildi.

30'ar dakikadan çift devre halinde oynanan maçı siyah takımın 5-0 kazandığı, golleri de Eneramo (2), Dentinho (2) ve Sivok'un attığı belirtildi.

Antrenmana bireysel hazırlıklarını sürdüren Oğuzhan Özyakup, özel kuvvetlendirme programı uygulayan İsmail Köybaşı, Ömer Şişmanoğlu, Necip Uysal, Atiba Hutchinson ile milli takımlarda bulunan Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Günay Güvenç, Kerim Frei ve Muhammed Demirci'nin katılmadığı kaydedildi.

Siyah-beyazlı takım, yarın yapacağı iznin ardından Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını 16 Ekim Çarşamba günü sürdürecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz