Futbol

Burak gidiyor mu? İşte Denizli'nin cevabı

23 Ocak 2016 Cumartesi 21:32 - Son Güncelleme 23 Ocak 2016 Cumartesi 23:07

Denizli, adı West Ham United ile anılan Burak ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Osmanlıspor'a 3-2 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, bu akşam iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını, hatası bol bir 90 dakika geçirdiklerini söyledi.

Denizli, transferde adı West Ham United ile anılan Burak Yılmaz ile ilgili soruya da cevap verdi.

"Bu yenilgi ile yara almamak mümkün değil"

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan deneyimli çalıştırıcı, kolay goller yediklerine dikkat çekti.

Denizli, "Kazanmak için olağanüstü bir mücadele ortaya koyamadık. Koşullarımız yarışa başlarken zordu şu an itibarıyla daha da zorlaştı. Avrupa ve lig mücadelesi tablo itibarıyla zor bir konuma geldi. Biz bu yarışın dışında kalmayıp, büyük bir mücadele ortaya koymalıyız. Önümüzdeki maçlar itibarıyla, mecburen, yaptığımız değişikliklerle kadro sıkıntısı çekeceğiz. Dolasıyla zor koşullarımız, ilerleyen dönem için daha zor bir tablo sundu. Bu yenilgi ile yara almamak mümkün değil, en kısa zamanda bertaraf etmek zorundayız" diye konuştu.

Burak Yılmaz gidiyor mu?

Denizli, transferde adı İngiliz Premier Lig ekibi West Ham United ile anılan sarı-kırmızılı ekibin golcü oyuncusu Burak Yılmaz ile ilgili soruya da cevap verdi.

Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili kendisine ulaşan bir bilgi olmadığını ifade eden Denizli, şöyle devam etti:

"Bununla ilgili bana ulaşan bir bilgi yok. Zaten transferle ilgili net bir şey söylemek mümkün değil. İki tarafı da düşünmek zorundayız. Futbolcuları da kulübümü de düşünüyorum. Kadro bakımından sıkıntı çekmekteyim, bunü sıcak bakmam."

Şampiyonluk yarışında ciddi bir puan farkı oluştuğunun hatırlatılması üzerine Denizli, "15 hafta ne gösterir bilemeyiz. Koşulları en iyi şekilde değerlendirerek ortaya koyacağız" ifadesini kullandı.

Denizli, UEFA'dan, Finansal Fair Play konusunda nasıl bir ceza geleceğini bilmediğini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz