Futbol

Demba Ba geliyor mu?

30 Ocak 2014 Perşembe 10:16 - Son Güncelleme 30 Ocak 2014 Perşembe 11:09

Trabzonspor, Chelsea'nin kararını bekliyor.

Trabzonspor golcü transferinde karar aşamasına geldi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun daha önce "Demba Ba ve Chelsea ile anlaştık ama son maçta Torres sakatlanınca Mourinho vermekten vazgeçti" dediği Demba Ba için yeni gelişmeler var. Torres'in sakatlığının uzun sürecek olması nedeniyle İngiliz ekibi yeni forvet arayışına başladı.

Zenit'te forma giyen Hulk'u almak için yoğun bir mesai harcayan Chelsea'nın patronu Abramovic, bu transferi gerçekleştirmeleri halinde Demba Ba'yı Trabzonspor'a satma sözü verdi. Abramovic'ten söz alınmasının ardından golcü transferinde yarına kadar bekleme kararı alan Trabzonspor yönetiminin, Senegalli oyuncu için olumsuz bir haber gelmesi halinde Papiss Cisse'yi renklerine bağlayacağı vurgulandı.

FABiO QUAGLiARELLA'YI DA YAZDILAR

Fotomaç'ın haberine göre; Bordo-mavililer Cisse'nin kulübü Newcastle United ile her konuda anlaştı. Ancak oyuncunun yıllık ücreti konusunda pazarlıklar devam ediyor. Cisse'nin kendisine gelen başka teklifleri de değerlendirmek istediği ancak kulübüne en yüksek bonservis teklifini Trabzonspor'un yaptığı iddia edildi.

28 yaşındaki Senegalli forvetin, özellikle Arap ülkelerinden yapılan tekliflere olumsuz yaklaştığı, Fırtına'ya 'evet' deme ihtimalinin çok yüksek olduğu vurgulanıyor. Bu arada Karadeniz ekibininYatabare ve Diouf ile de temaslarda bulunduğu vurgulanıyor. Bu arada İtalyan siteleri Trabzonspor'un Juventus'ta mutsuz olan Fabio Quagliarella'yı da gündemine aldığını iddia etti. Quagliarella'nın sözleşmesi 2015'te bitiyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz