Futbol

Emre'den Melo itirafı

17 Haziran 2014 Salı 10:33 - Son Güncelleme 17 Haziran 2014 Salı 10:43

Emre Belözoğlu: ''Az kalsın jübilemi orada yakıyordum''

F.Bahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, 'Melo' olayını bir türlü aklından çıkartamıyor.

Nasıl unutsun ki, liglerin sona ermesinin ardından arkadaşlarıyla çıktığı tatilde her yanına gelen Brezilyalı yıldızın dil çıkarma ve parmak sallamasını soruyor milli yıldıza. Yine bir dost sohbetinde konu malum olaya geldi. Emre de açtı ağzını yumdu gözünü. İşte o çok konuşulacak itiraf:

‘OLAYLARA ÇANAK TUTTU’

"Beni gören yanıma geliyor. Tanıdık, tanımadık herkesin aklında Melo'yla yaşadığımız hadise var. "Resmen üzerime oynadı ve kırmızı kartın dışın da çıkabilecek olaylara çanak tuttu. Onun ağır tahriklerine nasıl sabrettin?" diyorlar.

Haklılar aslında. Maç öncesi ortam zaten gergindi. Felipe Melo da Bülent Hoca'nın (Bülent Yıldırım) başlama düdüğüyle bana arkadan vurdu. Hakem bunu görmeyince iş iyice zıvanadan çıktı.

Tabii ki gördüğüm kırmızı kartın mazereti olamaz ama bana yapılan ağır tahriklere herkes seyirci kaldı.,

'DOĞRU OLANI YAPTIM'

Kırmızı gördüğüm andan sonra yaptığı hareket ve benim ona attığım bakış aslında çok anlamlıydı. Bir dakikalık süreçte git-geller yaşadım. Aklımdan neler yapmak geçti de gözümün önüne Ömer Akif geldi. Az kalsın jübilemi orada yakıyordum. Ama bunu kendime yakıştıramazdım. Şimdi durup düşündüğümde 'Doğru olanı yapmışım' diyorum.

'BİR BEN Mİ AGRESİFİM!'

Sanki bir tek ben agresif oynuyormuşum gibi kameralar hep beni yakın planda çekiyor.. Bu ön yargılı bakışın gelecek sezon değişeceğini umuyorum. Değişmek zorunda. Sonuçta futbol oynuyoruz. Bu oyununiçinde bu tip sertlikler var."

VATAN

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz