Futbol

Erkan Zengin'den Fenerbahçe'ye taş!

10 Eylül 2015 Perşembe 16:18 - Son Güncelleme 10 Eylül 2015 Perşembe 19:06

"Mbia'nın gelişi Nani ve Van Persie gibi şatafatlı olmadı ancak..."

Trabzonspor'da sezona etkili bir başlangıç yapan Erkan Zengin, bu sezon şampiyonluk özlemine son vermek istediklerini söyledi.

Bordo-mavili takımın transfer politikasında başarılı olduğuna dikkat çeken deneyimli futbolcu, "Örneğin Mbia'nın gelişi Nani ve Van Persie gibi şatafatlı olmadı ancak takıma katkısı onlardan 10 kat daha iyi" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'u ilk iki maçta galibiyete taşıyan gollere imza atan Erkan Zengin, şampiyonluk için konuşmanın henüz erken olduğunu ancak mutlu sona ulaşmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Zengin, "Trabzonspor'da herkesin istediği şampiyonluğu ben de istiyorum. Bu sene erken elendik, Avrupa'da yokuz ama ligde daha iyi savaş veririz. Seneye de Avrupa'da iyi işler yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Mbia'nın takıma katkısı Nani ve Van Persie'den 10 kat daha iyi"

Trabzonspor'un transferde doğru politika izlediğine dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Fenerbahçeli Nani ve Van Persie'ye göndermede bulundu.

Erkan Zengin, şöyle konuştu:

"Oradakilerin çoğu, isim. Kaliteli futbolcular ama biraz daha isim bence. Bir Mbia'yı çok fazla kişi duymadı. Sevilla'dan geldi. Gelişi bir Nani, Van Persie gibi değildi ama takıma katkısı onlardan 10 kat daha iyi. Bu da Trabzonspor'un ne kadar doğru işler yaptığını gösteriyor. "

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz