Futbol

Erol Bulut'tan imalı açıklama

22 Şubat 2019 Cuma 23:48 - Son Güncelleme 23 Şubat 2019 Cumartesi 00:04

Çaykur Rizespor’a 3-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, maç sonu açıklamasında "Adalet diyorum, gerisini siz doldurun." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor’un evinde Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Fazla uzun tutmayacağım, soru da almayacağım. Adalet diyorum, gerisini siz doldurun” diyerek, basın toplantısını sonlandırdı.

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk ise "Pas oyununu iyi oynadığımızı düşünüyorum. Attığımız goller bunu gösteriyor." dedi.

Buruk, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçta planladıklarını sahaya yansıttıklarını belirtti.

Taraftarın stadı doldurduğunu ve "muhteşem" bir atmosfer yaşandığını anlatan Buruk, "Taraftarımızın takım ile birlikte doksan dakika mücadele ettiği bir maç oynadık. Rakipten fazla topa sahip olmaya çalıştık. Kazanılan toplarla rakibimizin hücum yapacağını biliyorduk. Pas oyununu iyi oynadığımızı düşünüyorum. Attığımız goller bunu gösteriyor." diye konuştu.

Maç öncesi ve maç içindeki sakatlıkların rakibin hamlelerini engellediğine değinen Buruk, "Biz ise hak ederek bir galibiyet aldık. Oynayan oynamayan oyunculara teşekkür ediyorum. Birlik içinde seviniyoruz. Herkesi oynatmak süre vermek istiyoruz ama bu mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz