Futbol

Fatih Terim'den flaş Mina itirafı

12 Temmuz 2018 Perşembe 12:32 - Son Güncelleme 12 Temmuz 2018 Perşembe 12:46

Galatasaray'da transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları sürerken Fatih Terim, Galatasaray'ın resmi Instagram sayfasında IG TV'de açıklamalar yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, IG TV'de yaptığı açıklamalarda hem kısa vadede başarı getirebilecek hem de uzun vadede geleceği olan isimlere yönelebileceklerini belirtti. Fatih Terim yaptığı açıklamalarda bir akademi kurmayı da düşündüklerini söyledi.

"Temel çok fazla zedelenmemeli"

"Hem kısa hem uzun vadede bir takım yaratmak zorundasınız. Şöyle ki bir takımı her sene değiştirmekten ziyade bir takım kurup her sene küçük dokunuşlarla daha da güçlendirmek en doğru yoldur. Büyük takımlarda temel çok fazla zedelenmemelidir."

"Her ikisini aynı anda yapamayız"

"Çekirdek grup takım içerisinde muhafaza edilmeli. Yarışmacı takımımız yarışırken diğer yandan da arkadaki takımımızı planlı olarak hazırlamalıyız. Bu gençlerden ve başka takımlardaki yetenekli oyuncuları transfer ederek de olabilir. Her ikisini de aynı anda yapmalıyız."

"Akademi oluşturacağız"

"Galatasaray futbol takımına değer katacak yeni oyuncular kazandırmak için harekete geçtik. En azından kısa dönem içerisinde altyapıdan birçok oyuncuyu yanımıza yanaştırdık. Öncelikle bir Akademi oluşturmalıyız."

"Yerry Mina ile ilgileniyoruz"

"Dünya Kupası'nda Godin, Mbappe, Neymar'ı çok beğeniyorum. Türkiye'de de beğendiğim futbolcular var. O yüzden haksızlık olmasın. Trabzonspor'da Beşikaş'ta birden fazla beğendiğim oyuncu var.

"Yerry Mina'yı da beğeniyorum. Açıkçası onunla da ilgilendiğimiz doğru. İlk başlarda oynamıyordu, yedekti. Kolombiya'da da oynamıyordu ama ilk maçta hatalı goller yeyince stoperleri değiştirdiler. Durum böyle."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz