Futbol

F.Bahçe imza tarihini açıkladı!

13 Temmuz 2015 Pazartesi 15:29 - Son Güncelleme 13 Temmuz 2015 Pazartesi 16:12

Fenerbahçe'nin yeni transferi van Persie'nin imza atacağı tarih belli oldu.

Fenerbahçe Kulübü, Hollandalı futbolcu Robin Van Persie'nin transferi için kulübü ve kendisiyle prensip anlaşmasına varıldığını, oyuncu için 14 Temmuz Salı günü imza töreni düzenleneceğini açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır İmza töreni öncesinde ayrıca açıklama yapılacaktır" denildi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise, Van Persie için 14 Temmuz Salı günü saat 18.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarlara açık bir imza töreni düzenleneceği ifade edildi.

Van Persien stat zeminine kurulacak platformda taraftarların önünde imza attıktan sonra basın odasında gazetecilerin sorularını cevaplayacak.

Hollandalı yıldızın imza törenini takip etmek isteyen taraftarlar, Fenerium Alt Tribünü B5 ve B6 numaralı dış arama giriş kapılarından stada giriş yapabilecekler.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz