Futbol

F.Bahçe'de derbi öncesi büyük şok

22 Şubat 2015 Pazar 11:27 - Son Güncelleme 22 Şubat 2015 Pazar 11:36

Fenerbahçe kabus gibi bir hafta yaşıyor.

Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe kabus gibi bir hafta yaşıyor.

Gaziantepspor karşılaşması sonrası cezalı Volkan Demirel ve sakatlığı bulunan Hasan Ali dışında eksiği olmayan Teknik Direktör İsmail Kartal, önce Bekir ardından Gökhan Gönül ve son olarak da Alper Potuk’un sakatlığı ile büyük şok yaşadı.

Sarı-lacivertli ekibin sabah yapılan çalışmasını yarıda bırakan Alper’in apar topar Göztepe Medical Park Hastanesi’nde MR’ı çekildi. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, “Alper Potuk’un yapılan tetkiklerinde sağ bacak arka üst adalesinde grade 2 a (kasın zarında yırtık ve kanama) tespit edilmiştir” açıklamasını yaptı. Alper’in en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı, Galatasaray derbisinde forma giyme şansının da bir hayli azaldığı belirtildi. Genç oyuncunun yaşadığı sakatlıkta hafta içindeki yoğun kar yağışı nedeniyle ağırlaşan zeminin büyük rol oynadığı öğrenildi.

Yumuşak dokusunda ezilme ve esneme tespit edilen Gökhan’ın tedavisinin ise devam ettiği, maça yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

2 gol

Spor Toto Süper Lig’de 19 karşılaşmada forma giyen Alper Potuk, bin 287 dakika süre aldı, rakip filelere 2 gol bıraktı. Alper ayrıca 3 de asist yaptı. Yıldız futbolcu Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2 maçta forma giydi.

Diego ikinci yarı

Fenerbahçe’de Akhisar Belediyespor maçının ilk 11’i büyük ölçüde netleşti. Gaziantep deplasmanında Emre ve Diego’nun birlikte oynaması sonucu orta alanda oluşan boşluğu bu hafta rakibe vermek istemeyen Teknik Direktör İsmail Kartal, Diego’yu kulübeye çekmeye hazırlanıyor. Kartal’ın orta sahaya Brezilyalı futbolcu yerine Selçuk ya da Meireles’i monte edeceği ifade edildi.

SKORER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz