Futbol

F.Bahçeli oyuncu idmanı yarıda bıraktı

09 Nisan 2015 Perşembe 13:17 - Son Güncelleme 09 Nisan 2015 Perşembe 13:21

Fenerbahçeli futbolcu, adalesindeki ağrı nedeniyle çalışmayı tamlayamadı.

Fenerbahçe Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Spor Toto Süper Lig'de yapacağı maçların hazırlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen 1 saatlik antrenmanda koşu ve koordinasyonun ardından yarı sahada çift kale maç yapan sarı-lacivertlilerin neşeli oldukları gözlendi.

Çift kale maçın başında sağ arka adalesinde sorun yaşayan Raul Meireles tesislere girdi. Sağ arka üst adalesinde ağrı hisseden Portekizli futbolcunun tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktığı öğrenildi.

Sakatlıkları bulunan futbolculardan Egemen Korkmaz, Diego ve Alper Potuk'a sahada takımdan ayrı program uygulanırken, gribal enfeksiyon geçiren Mehmet Topal ile sakatlıklarının tedavileri süren Mehmet Topuz, Bruno Alves ve Volkan Demirel salonda çalışıp antrenmanda yer almadı.

Antrenman maçını kazanan Caner Erkin, Emenike, Selçuk Şahin, Kadlec, Serdar Kesimal ve Webo'dan oluşan yeşil takım sevinç pozu verdi. Beyaz takımda Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün forma giydi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz